Iltamaito

Hyvää huomenta erityisesti teille unettomat kanssasisaret ja – veljet,
toivottavasti saitte unta viime yönä ❤

Jos mielen valtaa iltaisin teorioiden summa, lista tekemättömistä töistä, tai muuten vaan mieli tuntuu karkailevan vähän sinne jos tännekin, niin kokeilkaa seuraavaa hyväksi todettua temppua. Juuri ennen levolle käymistä, nauttikaa iltamaitoa. Maidon voitte valita mieltymyksienne mukaan. Itse teen iltamaitoa usein luomumaitoon tai vanhanajan maitoon, sillä kaipaan maidon rasvaisuutta. Toisinaan nautiskelen iltaisin mantelimaitoa.

Heittäkää mortteliin yhden tai kahden kardemummakodan sisältö, teelusikallinen fenkolinsiemeniä sekä pieni pala kanelitankoa. Murskataan nämä morttelissa. Mitatkaa kupillinen maitoa kattilaan, heittäkää sekaan maustemurska ja antakaa maidon kiehua noin neljä kertaa. Maito palaa helposti pohjaan, joten tässä pysytään  kattilan vieressä ja valppaana. Hyvä läsnäoloharjoitus sinänsä. Vatadoshaisena lisäsin vielä noin puoli teelusikallista ashwagandhaa lämpimän maitoni sekaan. Ashwagandhaa löytyy esimerkiksi Cocovit’n tuotekokoelmassa. Suosittelen olemaan varovainen annostuksen suhteen. Mielummin liian vähän kuin paljon. Itse käytän ashwagandhaa toisinaan, en missään nimessä joka ilta.

Oma ensimmäinen kokemukseni iltamaidosta oli kerrassaan ihastuttava: maidon nautittuani asetin pään tyynyyn ja aloin aistia, miten mieleni alkoi tyhjetä ja aloin painautua yhä raskaammin kohden alustaa. Muistan ajatelleeni: ”Näinkö viehättävältä nukkumaanmeno voisi tuntua joka ilta!” Kokeilkaa ja kertokaa kokemuksistanne! Unirikkaita öitä<3

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s