Ohjeita joogaajille

Tunnille kannattaa saapua ajoissa. Näin pääset rauhassa valmistautumaan tuntiin ja olet tunnin aikana läsnäolevampi. Ajoissa saapuminen on osa oman itsensä kuuntelua ja arvostamista. ”Otan tämän hetken rauhassa itselleni.” Avaan ovet viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Tunnille kannattaa pukeutua rentoihin vaatteisiin ja suosia kerrospukeutumista. Osa harjoituksesta tapahtuu joko istuen tai maaten lattialla ja osa harjoitusta on hyvinkin dynaamista ja silloin saattaa tulla kuuma.

Kaikissa paikoissa, joissa ohjaan, on joogamatot ja muut välineet löydettävissä paikan päältä. Oman maton voi toki ottaa mukaan.

Tunneillani joogaajat joogaavat omalla vastuullaan. On tärkeää kuunnella sekä ohjeita että omaa kehoa. Ryhmissä on joogaajia, jotka ovat jokainen omalla kohdallaan joogapolullaan. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, mikä ei juuri sillä hetkellä tunnu juuri sinulle hyvältä. Kuuntele kehoasi ja tunnista sen rajat. Jokainen joogakerta on omanlaisensa ja sinä olet jokaisella kerralla erilainen. Hitaasti, kehoa kuunnellen, pikku askeleita eteenpäin ottaen hyvä tulee!

Sydämellisesti tervetuloa jakamaan joogahetkiä yhdessä ❤